Eugenius Strens In Memoriam Vindobonae : A. D. MCMXXXIV - Feil, Otto (1894-1985).; Strens, Eugène (1899-1980). ([S. l.], 1934)
Przedstawia katedrę św. Stefana w Wiedniu, wyżej na banderoli data: A. D. MCMXXXIV, napis u góry: Eugenius Strens, u dołu: In Memoriam Vindobonae. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1900-1945.