[Ekslibris] Karl Bodingbauer - Feil, Otto (1894-1985).; Bodingbauer, Karl. ([S. l., 1929)
W kole lustrzanym monogram KB, u góry krzyż, wokoło napis: Karl Bodingbauer, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Data wg podanej bibliogr.
Strona: art-exlibris.net, dostęp 04.05.2017
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 20 w