Wnętrza "Desy" - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1971)
Przedstawia wnętrza Desy w Gdańsku przy ulicy Długiej, 1971 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Dzieła Sztuki i Antyki DESA -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk