Aleksander Ostrowski - Grzesznicy bez winy = Biez winy winowatyje - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1983)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 26.06.1983 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Dariusz Miłkowski, scenografia Łucja i Bruno Sobczakowie, opracowanie muzyczne Andrzej Głowiński.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże. -- Scena Kameralna (Sopot) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.