Wieża Ratusza Gł[ównego] po odbudowie II (widok z dachu nowej kamieniczki) - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk, 1945)
Przedstawia wieżę Ratusza Głównego Miasta po odbudowie, ujęcie z dachu kamienicy przy ul. Długiej.
Tyt. główny i data na pierwszej karcie teki, tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie