Wiliam Gilbert - Piraci - Teatr Muzyczny (Gdynia). ([Gdynia] : Teatr Muzyczny, 1980)
Druk stylizowany na gazetę informujący o przedstawieniu i składzie zespołu.
Miejsce wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Muzyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.