Hier gibt es Sparmaken! : dein Notgroschen für die Friedenszeit! 5 % Zinsen - Bernhard, Lucian (1883-1972). ([S.l. : s.n, 1917)
Afisz propagandowy nawołujący do wsparcia finansowego wojny.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty