[Afisz. Incipit] Akademicki Związek Sportowy w sobotę dnia 10 sierpnia 1946 r. ... odbędzie się zabawa taneczna ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie w "Bratniaku" Politechniki Gdańskiej.