40 lat Akademii Muzycznej im. Stanisława Moniuszki. (Gdańsk : [s.n.], 1987)
Afisz inf. o koncertach jubileuszowych.
Keywords: Akademia Muzyczna im. Stanisława Moniuszki (Gdańsk) -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne