Ex Libris X. Prałata St. Sprusińskiego : Dar / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1965)
Przedstawia literę S, a na jej tle dwie ryby jedna nad drugą, wokoło napis: Ex Libris X. Prałata St. Sprusińskiego, niżej Dar, pod wyobrażeniem autograf aut. i data.