[Afisz. Incipit] Szkoła Szybowcowa Departamentu Lotnictwa Cywilnego w Malborku organizuje teoretyczny kurs ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o kursie w terminie 16-22.06.1946 r.
Keywords: Szybowce -- Polska -- 20 w; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.