Księgozbiór Techniczny Inż - Tadeusza Czarneckiego - Marschall, Bogusław (1921-1995); Czarnecki, Tadeusz (1960)
Pośrodku koło zębate z literami TC między nimi błyskawica, napis: Księgozbiór Techniczny Inż - Tadeusza Czarneckiego.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.