[Ekslibris] T[age] B[randt]-P[edersen] [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1972)
Przedstawia księżniczkę siedzącą na stercie poduszek i ziarnku grochu. Z lewej strony inicjał: T. B.-P. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.