Ex Libris Ing. Dott. Gianni Mantero Aetatis Sue 70 / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1967)
Leżąca naga kobieta z wstęgą z napisem: Ex Libris w rękach, obok róg obfitości, u góry ozdobna tablica z napisem: Ing. Dott. Gianni Mantero Aetatis Sue 70. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.