Ex Libris Ing. Dott. Gianni Mantero Aetatis Sue 70 - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982).; Mantero, Gianni (1897-1985). (1967)
Leżąca naga kobieta z wstęgą z napisem: Ex Libris w rękach, obok róg obfitości, u góry ozdobna tablica z napisem: Ing. Dott. Gianni Mantero Aetatis Sue 70. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.