Exlibris Dr Stanisława Aulicha - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Aulich, Stanisław Adolf (1883-1964). (1959)
Ptaszek z kartką w dziobie na słupie, napis pionowo: Exlibris, u dołu: Dr Stanisława Aulicha. Sygnatura autorska W.J. w obrębie kompozycji.
Data według cytowanej bibliografii.
Strona Ekslibris polski, 01.06.2020
Keywords: Ekslibris polski -- 1945-1970.