Usunęłam : wyznania aborcjonistek / [rozmowy przeprowadziła] Daria Luiza Głowacka. - Głowacka, Daria Luiza (Unitas, 2015)
Książka zawiera m. in. rozmowy z ekspertami: lekarzem, psychologiem oraz księdzem, którzy na co dzień zmagają się z ludzkimi dramatami.