Prezydent Jan Krzeczkowski - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1990)
Przedstawia stojącego za stołem prezydenta Gdyni Jana Krzeczkowskiego, 1990 rok.
Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie.
Tytuł i data ręką autora na rewersie.
Keywords: Krzeczkowski, Jan -- (1935-2017) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie