[Afisz] Święty Mikołaj i Księżycowa Panienka : widowisko fantastyczne w 3-ch odsłonach Balbiny Horskiej / Teatr dla Dzieci pod kierunkiem Balbiny Horskiej. ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o przedstawieniu.