[Afisz] Święty Mikołaj i Księżycowa Panienka : widowisko fantastyczne w 3-ch odsłonach Balbiny Horskiej ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o przedstawieniu.
Druk. Wyd. Z.P.W.M.W.
Rok wydania na podstawie daty druku i treści dokumentu.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.