Zofia Abramowicz, Leonarda Dacewicz (red.) "Nazwy własne na pograniczach kulturowych : materiały z Międzynarodowej Konferencji Onomastycznej, Białystok-Białowieża, 12-13 VI 2000" - Citko, Lila. (2001)
Recenzja książki.
Nazwa aut. recenzji pod tekstem.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.; Języki słowiańskie -- nazwy -- konferencje; Nazwy osobowe -- Kraje słowiańskie -- konferencje; Nazwy geograficzne -- Kraje słowiańskie -- konferencje