Literatura Piękna Powiatowej i Miejskiej Biblioteki Publicznej w Łomży [Antoni Gołębniak]. - Gołębniak, Antoni (1917-1988) (1970)
Przedstawia Pegaza w galopie, na jego tle napis: Literatura Piękna Powiatowej i Miejskiej Biblioteki Publicznej w Łomży. Sygn. aut. w obrębie kompoz.