Świadectwo u podstaw tożsamości Kościoła w pismach Sługi Bożego ks. Franciszka Blachnickiego / Tomasz Knop. - Knop, Tomasz
1. Świadectwo u źródeł Kościoła. 2. Świadectwo - postawa nowego człowieka. 3. Świadectwo w Kościele i świadectwo Kościoła.