Krzesła Ionesco - Zakrzewski, Witold (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1989)
Plakat przedstawienia, na plakacie krzesło.
Nazwisko autora w lewym dolnym rogu. Na lewej krawędzi - Scena Cetrum Edukacji Teatralnej Dzieci i Młodzieży w Gdańsku , Gdańsk 89.
Keywords: Plakaty -- 1945-1990.