Pole pomocy społecznej a dyskurs pracy socjalnej w Polsce - Niesporek, Andrzej (2016)
Słowa kluczowe: Pierre Bourdieu, praca socjalna, habitus, pole, system pomocy społecznej.
Key words: Pierre Bourdieu, social work, habitus, field, social assistance system.
Tytuł nagłówkowy.
Tytuł równoległy: The field of social assistance and social work discourse in Poland.
Bibliografia na stronach 148-149.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Bourdieu, Pierre -- (1930-2002) -- myśl polityczna i społeczna -- konferencje; Opieka społeczna -- Polska -- konferencje