Złość w psychopatologii i psychoterapii zaburzeń nerwicowych / Jerzy A. Sobański, Krzysztof Rutkowski, Katarzyna Klasa. - Sobański, Jerzy A.
Złość, wrogość, agresja, zaburzenia nerwicowe, lękowe, fobie.