Złość w psychopatologii i psychoterapii zaburzeń nerwicowych - Sobański, Jerzy A.; Rutkowski, Krzysztof (psychiatra).; Klasa, Katarzyna (2012)
Złość, wrogość, agresja, zaburzenia nerwicowe, lękowe, fobie.
Tytuł nagłówkowy.
Streszczenie angielskie na stronie 344.
Bibliografia na stronach 216-222.
Streszczenie polskie i angielskie.