Ostseebad Zoppot Blick von Kaiserhöhe, Nordseite. - Klara Gonschorowski (Sopot). (Zoppot : Verlag Klara Gonschorowski, 1906)
Przedstawia widok z Cesarskiego Wzgórza w kierunku morza, widoczny budynek sanatorium, ok. 1910 r.
Data wg biogramu wyd.