[Afisz. Incipit] Sopocki Klub Tenisowy ... organizuje Tenisowe mistrzostwa Polski seniorów na rok 1967. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz z informacją o zawodach 1-6.08.1967 r.
Keywords: Tenis -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tenis; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne