Zabawy i kontemplacje / Jacek Łukasiewicz. - Łukasiewicz, Jacek (1934-2021)
Uwagi o wystawie "Zabawy przyjemne i pożyteczne Eugeniusza Stankiewicza, Tadeusza Różewicza", która odbyła się w grudniu 2003 we wrocławskim Muzeum Narodowym.