[Afisz. Incipit] Zarządzenie Starosty Powiatowego powiatu Morskiego w sprawie akcji czystości / Fr. Nastały. - Nastały, Franciszek (1899-1968) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o nakazie utrzymywania czystości w powiecie morskim (późniejszy wejherowski), 15.04.1950 r.