[Afisz. Incipit] Polskie Balety Zbigniew Turski Tytania i Osioł ... Juliusz Łuciuk Pancernik Potiomkin ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka. ([wydawca nieznany], 1968)
Afisz informujący o wydarzeniu 26.09.1968 r. w sali Teatru Wielkiego w Warszawie podczas Warszawskiej Jesieni 1968. Balet i Orkiestra Państwowej Opery i Filharmonii Bałtyckiej. Kierownictwo muzyczne Jerzy Katlewicz, choreografia inscenizacja i reżyseria "Tytania i Osioł" Janina Jarzynówna-Sobczak, reżyseria i choreografia "Pancernik Potiomkin" Janina Jarzynówna-Sobczak i Zygmunt Kamiński, inscenizacja Jerzy Afanasjew, scenografia Alina Ronczewska-Afanasjew.