Ambasador ZSRR Borys Arystow odznacza stoczniowców / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia ambasadora ZSRR Borysa Arystowa odznaczającego stoczniowców Stoczni Gdańskiej, 1978 rok.