Sekretarz KC Kepa podczas zwiedzania Stoczni im. Komuny / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia sekretarza Komitetu Centralnego Józefa Kepę zwiedzającego stocznię im. Komuny Paryskiej w Gdyni, 12 stycznia 1977 r.