[Afisz. Incipit] Centrala Rolnicza Spółdzielni "Samopomoc Chłopska" ogłasza wpisy na kursy / Centrala Rolnicza Spółdzielni "Samopomoc Chłopska". ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o kursach w Gdyni i w Gdańsku.