Ex Libris Tadeusza Mojmira - Korski, Witold (1918-2003).; Mojmir, Tadeusz (1945)
Pod drzewem na ściętym pniu dębu siedzący Satyr a przed nim siedzi naga kobieta, u dołu napis: Ex Libris Tadeusza Mojmira. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.