[Afisz. Incipit] W Sopotach ... Milicyjny Klub Sportowy "Gdynia" urządza ... mecz bokserski z K.K.S. "Bałtyk" ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o meczu 10.11.1946 r. w Sopocie w Miejskiej Hali Sportowej przy ul. 23 Marca. Mecz z udziałem czołowych bokserów Wybrzeża: Sowiński, Umiński, Antkiewicz, Szymankiewicz, Iwański i inni. Z K.K.S. "Bałtyk" : Chyszczyński, Saks, Drążkowski, Dolecki.