Ratusz Gł[ówny]. Odbudowa wieży - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1951)
Przedstawia fragment środkowego wieńca konstrukcji stalowej wieży Ratusza Głównego Miasta, stan w 1951 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie