[Afisz. Incipit] Eugeniusz Oniegin opera liryczna Piotra Czajkowskiego ... / Państwowa Filharmonia Bałtycka. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o koncercie muzyki operowej 23.03.1950 r. w sali Państwowego Teatru Wybrzeże w Gdyni i 24-25.03.1950 r. w sali Państwowego Teatru Wybrzeże w Gdańsku.