Bydło hodowli zarodowej w Prusewie koło jeziora Żarnowieckiego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia bydło hodowli zarodowej w Prusewie, 1978 r.