Wrzeszcz : ulica Politechniczna / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia kamienicę numer 10/1 przy ulicy Politechnicznej w Gdańsku Wrzeszczu, widok z podwórza, 1980 rok.