[Ulotka. Incipit] Zaproszenie. Towarzystwo śpiewu "św. Cecylji" Gdańsk-Nowyport ma zaszczyt zaprosić ... na Zabawę Jesienną ... ([wydawca nieznany], 1925)
Ulotka-zaproszenie na zabawę w Domu Ludwym (Sasperstr.) 11.10.1925 r.