[Ulotka. Incipit] Zaproszenie. Towarzystwo śpiewu "św. Cecylji" Gdańsk-Nowyport ma zaszczyt zaprosić ... na Zabawę Jesienną ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1925)
Ulotka-zaproszenie na zabawę w Domu Ludwym (Sasperstr.) 11.10.1925 r.
Keywords: Nowy Port (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Nowy Port (Gdańsk ; część miasta); Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne