[Afisz teatralny. Incipit] Teatr Marynarki Wojennej w Gdyni zawiadamia o ostatnim pożegnalnym występie ... Ludwika Sempolinskigeo ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o recitalu z udziałem Janiny Balkiewicz i Mieczysława Wróblewskiego.