[Afisz teatralny. Incipit] Teatr Marynarki Wojennej w Gdyni zawiadamia o ostatnim pożegnalnym występie ... Ludwika Sempolinskigeo ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o recitalu z udziałem Janiny Balkiewicz i Mieczysława Wróblewskiego.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych. W nazwisku Sempolińskiego literówka.
Keywords: Sempoliński, Ludwik -- (1899-1981) -- druki ulotne; Teatry -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.