[Afisz. Incipit] Ośrodek Kultury Społecznej przy MKZ Gdańsk zaprasza na wykład Adama Michnika ... ([wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o wykładzie Adama Michnika na Uniwersytecie Gdańskim 30.04.1981 r.