Vladimir Nabokov - Biegun / projekt graficzny Elżbieta Banecka ; Białostocki Teatr Lalek. - Banecka, Elżbieta (1965- ). ([wydawca nieznany], 2007)
Plakat premiery 9.06.2007 r. Nazwisko autora w lewym dolnym rogu.