Vladimir Nabokov - Biegun - Banecka, Elżbieta (1965- ).; Teatr Lalek (Białystok). ([Białystok] : [wydawca nieznany], 2007)
Plakat premiery 9.06.2007 r. Nazwisko autora w lewym dolnym rogu.
Miejsce i data wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Lalek (Białystok) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.