[Afisz teatralny] Niemcy : Sztuka w 3 aktach (5 odsłonach) z epilogiem Leona Kruczkowskiego / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1950)
Afisz teatralny informujący o premierze 15.04.1950 r. Teatr Dramatyczny w Gdyni, Pl. Grunwaldzki. Reżyseria: Zespołowa, dekoracje: Roman Bubiec, kierownictwo literackie: Malwina Szczepkowska.