Kuracje dla demokracji - Chmielewski, Adam (1959- ). (1999)
Poglądy Friedricha von Hayeka.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Hayek, Friedrich August von -- (1899-1992) -- myśl polityczna i społeczna; Demokracja -- Polska -- 1990-.